Astăzi, 24 august, au mai fost primite rezultate pozitive la teste pentru încă 5 persoane din județul Neamț. Numărul total de îmbolnăviri a ajuns la 1.965 de persoane și rămânem pe locul 13 în țară, ca incidență, cu o rată de 4,17 cazuri la mia de locuitori.

În Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț sunt internați 249 de pacienți cu forme medii de Covid. Dintre aceștia, 8 bolnavi sunt în secția ATI, iar jumătate sunt ajutați de ventilatoare să respire. Alți 35 de pacienți internați încă nu aveau rezultatele testelor.

Datele de astăzi din județele regiunii Nord-Est:

-Bacău: 42 cazuri noi

-Botoșani: 8 cazuri noi

-Iași: 71 cazuri noi

-Neamț: 5 cazuri noi

-Suceava: 16 cazuri noi

-Vaslui: 21 cazuri noi

La nivel național, sunt în total 825 de persoane cu teste pozitive, astăzi, rezultate din prelucrarea a 6.460 de probe, în total, din care 1.967 au fost la cerere.

S-au înregistrat 37 de decese în rândul pacienților pozitivi Covid, dintre care un pacient din categoria de vârstă 10-19 ani. Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, toți pacienții care au murit mai aveau și alte boli .

C.I.

Articolul precedentÎnfuriat că l-a părăsit iubita, un tânăr din Girov i-a dat foc la lucruri și i-a bătut pe doi bărbați
Articolul următorUn taximetrist a rămas fără autorizație și 58 au fost amendați de Poliția Locală