0:00

SUCEAVA: Şoferi “veseli” descoperiţi de poliţişti, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiLa data de 14.03.2015, Serviciul Rutier Suceava și formațiunile teritoriale din cadrul polițiilor municipale și orășenești au organizat o acțiune pentru depistarea conducătorilor care conduc autovehicule după ce au consumat băuturi alcoolice, cu următoarele rezultate:

* infracțiuni rutiere constatate = 3;

* sancțiuni contravenționale aplicate = 74, în valoare de 18.735 lei,

* permise de conducere reținute = 6, din care 2 pentru consum de alcool și 4 alte cauze.

EXEMPLE:

* Un tânăr de 22 ani, din municipiul Vatra Dornei a fost depistat de polițiști în timp ce conducea autoturismul pe strada Negrești, din municipiul Vatra Dornei, având o valoare în etilotest de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat. S-a procedat la sancționarea contravențională a conducătorului auto și reținerea permisului de conducere pentru 90 de zile.

* La data de 14.03.a.c., în jurul orei 20:19, un tânăr de 21 ani, din municipiul C-lung Moldovenesc, a fost identificat de polițiști pe raza localității, la intersecția străzilor Griviței cu Molidului, iar în urma controlului, polițiștii au constatat faptul că acesta are permisul de conducere reținut, iar dreptul de circulație este suspendat în perioada 15.02-16.03.2015. Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că autoturismul i-a fost încredințat tânărului spre a fi condus de tatăl acestuia. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Compartimentul de Relaţii Publice al IPJ Suceava

Articolul precedentSUCEAVA: Accidente cu victime
Articolul următorCAS NEAMŢ: „De la 1 mai, se vor deconta doar serviciile medicale reale”
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.