SUCEAVA: Şoferi care se cred la Formula 1, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiLa data de 07.03.2015, Serviciul Rutier Suceava și formațiunile de profil din teritoriu au organizat și desfășurat o acțiune pe linia combaterii excesului de viteză și a depășirilor neregulamentare pe DN 2 și DN 17, cu următoarele rezultate:

– Sancțiuni contravenționale aplicate = 226, în valoare de 65.479 lei, din care 141 pentru încălcarea regimului legal de viteză.

– Permise de conducere reținute = 14, din care 8 pentru viteză, 5 pentru depășiri neregulamentare și 1 alte cauze;

– Certificate de înmatriculare retrase = 3.

EXEMPLE:

Un bărbat de 45 ani, din Republica Moldova, a condus autoturismul, pe DN 2, având viteza de 117 km/ h în localitate (+67km/ h). A fost sancționat contravențional și i s-a reținut permisul de conducere în vederea suspendării.

Un bărbat de 37 ani, a condus auto, pe DN 2, având viteza de 109 km/ h (+59) în localitatea Bunești. A fost sancționat contravențional și i s-a reținut permisul de conducere în vederea suspendării.

Un bărbat de 44 ani, din comună Vamă, a condus autoturismul cu viteza de 103 km/ h (+63) pe DN 17 Pojorâta, pe un sector de drum unde viteza este limitată la 40 km/ h. A fost sancționat contravențional și i s-a reținut permisul de conducere în vederea suspendării.

Compartimentul de Relaţii Publice al IPJ Suceava

Articolul precedentBACĂU: Flori de la poliţişti. GALERIE FOTO
Articolul următorSUCEAVA: Accident cu 4 răniți la Cacica
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.