butelii aragaz* La data de 14.04, în jurul orei 05:05, prin 112, o femeie de 44 ani, din municipiul Rădăuți, a sesizat faptul că persoane necunoscute, în dimineața zilei de 14.04.2015, au pătruns în curtea locuinței sale, de unde au sustras trei butelii de aragaz. Valoarea bunurilor sustrase se ridică la suma de aproximativ 600 lei. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală față de persoane necunoscute sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de polițiștii Biroului Investigații Criminale pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului.

* La data de 14.04., în jurul orei 12:00, Poliția Municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată de un bărbat din localitate cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns într-o anexă a locuinței aparținând unei bătrâne de 80 ani, domiciliată în Germania, situată în municipiul Câmpulung Moldovenesc si au sustras din interior mai multe scule electrice. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală față de persoane necunoscute sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de polițiștii Biroului Investigații Criminale pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului.

* În continuarea cercetărilor privind furtul unei biciclete din uscătorul unui bloc din data de 14.04, polițiștii i-au prezentat persoanei vătămate o bicicletă, care a fost găsită abandonată pe raza cartierului Burdujeni, ocazie cu care acesta a declarat că îi aparține, fiindu-i predată pe bază de dovadă. În cauză cercetările sunt continuate de polițiștii Biroului Investigații Criminale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Compartimentul de Relaţii Publice al IPJ Suceava