pietricica turism

pompieri nouaMilitarii Detașamentului de Pompieri Suceava au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit în casa scării unui bloc de locuințe, situat pe strada Amurgului, din municipiul reședință de județ, în data de 5 mai, la ora 1:29, se precizează într-un comunicat de presă al ISU Suceava, citat de Agerpres.

Inițial, s-a anunțat că arde un tablou electric, dar la sosirea echipajelor a fost identificat un motoscuter la parterul blocului, ce ardea mocnit cu degajări mari de fum și gaze toxice care au inundat casa scării până la ultimul nivel (IV).

“Incendiul a fost localizat și lichidat, iar incinta a fost ventilată natural pentru evacuarea fumului. Nu a fost necesară evacuarea persoanelor din apartamente, însă pompierii salvatori au verificat fiecare locuință pentru a vedea dacă sunt persoane care au nevoie de îngrijiri medicale. Misiunea la fața locului s-a încheiat la ora 2:50. Au ars motoscuterul, în proporție de 90%, precum și cabluri de telefonie, televiziune și internet. Au fost degradate uși de apartamente și contoare de gaz. Cauză probabilă de izbucnire a incendiului este în curs de cercetare. Din fericire, nu s-au înregistrat victime”, a declarat purtător de cuvânt al ISU Suceava, plt. adj. Alin Găleată. (ZCH NEWS)