hot 03* La data de 17.03.2015, ora 09:21, Poliția municipiului Rădăuți a fost sesizată de un bărbat de 25 ani, din localitate, reprezentant al unei societăți comerciale, despre faptul că în noaptea de 16/ 17.03.2015, persoane necunoscute au pătruns în magazinul firmei situat pe strada Ștefan cel Mare și au sustras bunuri. Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, prin forțarea ușii de acces, persoane necunoscute au pătruns în magazin, de unde au sustras bijuterii și un laptop. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, cercetările fiind continuate pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului.

* La data de 17.03.2015, ora 09:00, Postul de poliție Bosanci a fost sesizat de un bărbat de 49 ani, din orașul Liteni, despre faptul că, în perioada de 16/ 17.03.2015, persoane necunoscute au sustras dintr-o magazie aflată la intersecția DC 70A, cu DN 2, mai multe bunuri. Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că în data de 16.03.2015, reclamantul împreună cu alți 4 muncitori, angajați ai unei societăți comerciale, au efectuat lucrări de construcție la o hală amplasată în satul Cumpărătura, iar la finalul programului, a depozitat sculele într-o magazie încuiată cu lacăt. Astfel, profitând de faptul că magazia și construcția la care lucra echipa de muncitori nu era împrejmuită cu gard și nici asigurată cu pază, persoane necunoscute au forțat geamul magaziei și au sustras din interior scule și unelte electrice de constructie. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului.

* La data de 17.03.2015, ora 15:08, Poliția municipiului Rădăuți a fost sesizată prin 112 de responsabilul cu protecția muncii în cadrul unei societăți comerciale din localitate, despre faptul că un tânăr de 26 ani, din municipiul C-lung Moldovenesc, angajat al societății, a fost victima unui accident de muncă. Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că în data de 17.03.2015, în jurul orei 15,00, în timpul programului de lucru, tânărul a intervenit la un utilaj și a solicitat unui coleg să pună în funcțiune mașina, care i-a surprins mâna dreaptă, provocându-i leziuni. Victima a fost transportată la spital, necesitând pentru vindecare peste 30 zile îngrijire medicale. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, ce va fi soluționat procedural.

Compartiment de Relaţii Publice al IPJ Suceava

Articolul precedentNEAMŢ: Spitalul Bicaz caută chirurgi la Piatra Neamţ
Articolul următorSUCEAVA: Copil accidentat la Vicovu de Sus
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.