0:00

SUCEAVA: Dosare penale la regimul rutier, ZCH NEWS - sursa ta de informații* La data de 08.03.2015, ora 16:50, pe strada Aron Pumnul, din municipiul Suceava, un bărbat de 50 de ani, în timp ce conducea autoturismul, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu gardul unui imobil. În urma impactului a rezultat deteriorarea a doi stâlpi din gardul imobilului, precum și a porții de acces în curte. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,91 mg/ l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal ce va fi soluționat procedural.

* La data de 08.03.2015, ora 18:15, un echipaj de poliție din cadrul Postului de poliție Mălini a oprit pentru control pe DJ 209B, în localitatea Văleni-Stânișoara, comună Mălini, autoturismul condus de un bărbat de 52 ani din localitate. Cu ocazia controlului documentelor, polițiștii au constatat faptul că autoturismul este neînmatriculat, autorizația provizorie de circulație fiind expirată din data de 13.11.2014. În cauză s-a întocmit dosar penal ce va fi soluționat procedural.

* La data de 08.03.2015, ora 22:00, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a oprit pe DC Voivodeasa, din localitatea Sucevița, autoturismul condus de un tânăr de 19 ani din localitate. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit faptul că tânărul nu figurează ca posesor de permis de conducere. În cauză s-a întocmit dosar penal ce va fi soluționat procedural.

* La data de 08.03.2015, ora 23:15, o patrulă mixtă poliție-jandarmi a oprit pentru control pe strada Calea Cernăuți din orașul Vicovu de Sus, autoturismul condus de un bărbat de 45 ani, localnic, care figurează în baza de date cu permisul reținut. În momentul în care polițiști i-au comunicat bărbatului faptul că are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat și că urmează a fi condus la sediul poliției pentru cercetări, acesta a încercat să fugă, însă a fost prins și imobilizat. Întrucât conducătorul auto, emana halenă alcoolică, i s-a solicitat să fie testat cu aparatul alcooltest, însă acesta a refuzat, iar ulterior a fost condus la spital, unde de asemenea, în prezența medicului de gardă, a refuzat recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză, s-a întocmit dosar penal, bărbatul fiind reținut de polițiști pentru o perioadă de 24 ore și introdus în arestul IPJ Suceava, urmând ca în data de 09.03.2015, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți cu propunere de arestare preventivă.

* La data de 09.03.2015, în jurul orei 01:50, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Câmpulung Moldovenesc a oprit pe strada Ion Hălăuceanu din localitate, autoturismul condus de un bărbat de 30 ani, din comună Sadova. Întrucât cel în cauză avea un limbaj incoerent, nu avea echilibru și emana halenă alcoolică, iar testarea cu aparatul etilotest nu a fost relevantă, cu acordul scris al persoanei în cauză acesta a fost condus la spital unde i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal ce va fi soluționat procedural.

Compartimentul de Relaţii Publice al IPJ Suceava

Articolul precedentSUCEAVA: Accident cu 4 răniți la Cacica
Articolul următorSUCEAVA: Furt de bijuterii
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.