iarna greaACTUALIZARE: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră (15:10), în județul Suceava, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile (viscol puternic), circulația autovehiculelor cu masă mai mare de 3,5 tone se menţine restricționată pe DN17A Dornești — Ratoș, iar pe DN2 Siret — Suceava a fost restricționată circulația autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone. Pe DN2 Siret — Ratoș traficul rutier se desfășoară îngreunat, vizibilitatea fiind scăzută sub 10 m din cauza viscolului.

ŞTIRE INIŢIALĂ: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, în județul Suceava, pe DN17A Dornești – Ratoș, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile (viscol puternic), circulația autovehiculelor cu masă mai mare de 3,5 tone a fost restricționată. Pe DN2 Siret – Ratoș, vizibilitatea este scăzută sub 10 m.

În județul Maramureș, pe DN18 Baia Sprie – Mara (Pasul Gutâi), circulația autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone este, în continuare, restricționată, din cauza vremii și tot pe DN 18, însă pe sectorul Borșa (Maramureș) — Iacobeni (Suceava), traficul rutier se desfășoară îngreunat din aceeași cauză.

În județul Caraș-Severin, peDN57 Orșova — Moldova Nouă, traficul rutier este întrerupt la km 65+600 de metri, în zona localității Cozla (aproape de limita cu județul Mehedinți), din cauza căderile masive de stânci și grohotiș pe carosabil. Rută ocolitoare: DN57 Orșova — DN6 Iablanița — DN57B Oravița — DN57 Moldova Nouă.

În județul Vrancea, din cauza unor alunecări de teren, circulația auto pe DN2M Reghiu — Merasi DN2N Chiojdeni — Jitia se desfășoară îngreunat pe anumite sectoare rutiere,  cu precizarea că se mențin restricțiile pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 12 tone.

În județul Constanța, porturile Constanța Nord și Constanța Sud-Agigea au fost închise traficului maritim și fluvial, din cauza vântului puternic.