curtea constitutionala 2În perioada 20-22 aprilie 2015, Curtea Constituțională a României în colaborare cu Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava va organiza Conferința internațională cu tema „Jurisdicția constituțională”.

La această manifestare sunt invitați să participe, alături de judecătorii Curții Constituționale a României, membrii Curții Constituționale a Republicii Lituania și membrii Curții Constituționale a Republicii Moldova, înalți reprezentanți ai autorități judecătorești, precum și personalități ale mediului universitar din România.

Evenimentul care se va desfășura la Suceava, își propune să evoce provocările actuale ale celor trei instanțe de drept constituțional.

La lucrările Conferinței, sunt invitați să participe în ziua de marți, 21 aprilie, în intervalul 13:00 – 13:30, reprezentanți mass-media, în cadrul briefing-ului de presă, organizat la sediul Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava. (Compartimentul Relații externe, relații cu presa și protocol al Curții Constituționale)

Articolul precedentIAŞI: Contrabandistă prinsă-n flagrant!
Articolul următorNEAMŢ: Colonelul Mircea Mihail, înhumat cu onoruri militare
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.