accident-rutier* La data de 15.04.2015, în jurul orei 00:00, un tânăr de 19 ani, din orașul Vicovu de Sus, în timp ce conducea autoturismul, pe D.N. 29, în afara localității Dumbrăveni, din direcția Botoșani spre Suceava, a accidentat mortal un pieton de 71 ani, din municipiul Botoșani, care se deplasa pe partea carosabilă. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,00 mg/ l alcool pur în aerul expirat, după care la Spitalul Județean Suceava i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal care va fi soluționat procedural.

* La data de 14.04.2015, în jurul orei 16:13, un tânăr de 23 ani, din municipiul Suceava, în timp ce executa manevra de mers înapoi cu autoturismul, pe strada Mărășești din municipiul Suceava, pentru a ieși dintr-un rând de autovehicule parcate, a lovit autoturismul condus de un bărbat de 52 ani, localnic, care de asemenea manevră mașina cu spatele pentru a ieși dintr-un rând de autovehicule staționate. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a șoferului de 23 de ani, care a fost transportat la Spitalul Județean Suceava, necesitând pentru vindecare din relatările personalului medical de gardă 4-5 zile de îngrijiri medicale, dacă nu intervin complicații. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care li s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal care va fi soluționat procedural.

* La data de 14.04.2015, în jurul orei 17:23, un echipaj de poliție rutieră din cadrul Poliției municipiului Câmpulung Moldovenesc, pe D.J. 176, în comună Vamă, a oprit pentru control autoturismul condus de un tânăr de 19 ani, din comună Moldovița, întrucât depășise limita legală de viteză. Fiind testat cu aparatul etilotest s-a stabilit că prezența o concentrație alcoolică în valoare de 0, 44 mg/ lalcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, pentru recoltarea a două probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal care va fi soluționat procedural.

Compartimentul de Relații Publice al IPJ Suceava

Articolul precedentNEAMŢ: „Săptămâna Altfel” la CN „Ștefan cel Mare” Târgu-Neamț
Articolul următorNEAMŢ: Peste 13.000 bolnavi de cancer așteaptă radioterapia gratuită
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.