Succes al Poliţiei Roznov: urmărit internaţional prins după trei ani!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPoliţiştii din Roznov au avut o realizare remarcabilă, marţi, 31 mai.

La orele dimineţii, mai precis 9:50, în urma activităților informativ-operative, ei au descoperit în localitate un bărbat, de 41 de ani, din Buhuşi, dat în urmărire internațională, se precizează în Buletinul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ.

„La momentul depistării, persoana a fost verificată în bazele de date ale Poliţiei Române și s-a constatat faptul că acesta figura urmărit internaţional din iunie 2013, fiind condamnat la un an şi 8 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de abandon de familie. Bărbatul a fost reținut şi predat Poliţiei oraşului Buhuşi, în vederea încarcerării în Penitenciarul Bacău”, potrivit IPJ Neamţ.

Un alt bărbat, de 29 de ani, din Piatra Neamț, s-a predat polițiștilor, tot marţi, dar seara, pentru a fi încarcerat. Acesta fusese condamnat la 5 ani de închisoare, pentru „săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat”.

„În fapt, în cursul anului 2013, inculpatul a pătruns prin efracție în sediul mai multor societăți comerciale, de unde a sustras aparatură electronică. Acesta a fost preluat şi încarcerat în Penitenciarul Bacău”, potrivit sursei menţionate. (ZCH NEWS)

Articolul precedentGALERIE FOTO Curtea Domnească în stăpânirea copiilor!
Articolul următorDIICOT: Familie bănuită că vinde etnobotanice de doi ani!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.