Absolvenții claselor  a XII-a au susținut astăzi, 27 iunie, începând cu ora 9,00, cea de-a doua probă scrisă, proba obligatorie a profilului și specializării. Cei de la filiera teoretică, profil real – specializările mate-info, științele naturii și cea tehnologică au susținut examenul la Matematică, iar cei de la filiera teoretică – profilul umanist și filiera vocațională (profil artistic, sportiv, unele specializări de la profil pedagogic, profil teologic etc.) au dat examen la Istorie. Subiectele și baremul de corectare au fost publicate de Ministerul Educației la ora 15:00. Subiectele la Matematică:

Subiectele la cea de-a doua probă scrisă a Bacalaureatului, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiSubiectele la cea de-a doua probă scrisă a Bacalaureatului, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiSubiectele la Istorie:

Subiectele la cea de-a doua probă scrisă a Bacalaureatului, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiSubiectele la cea de-a doua probă scrisă a Bacalaureatului, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiMiercuri, 28 iunie, va avea loc proba la alegere a profilului şi specializării.

Angela Croitoru; Sursa foto: edupedu.ro

Articolul precedentConcilierea-soluție rapidă pentru litigiile dintre firmele autorizate RAR și cei nemulțumiți
Articolul următorFOTO. Un autobuz s-a aprins în mers și a ars ca o torță: 30 de pasageri s-au evacuat la limită
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.