Studiu de fezabilitate pentru Autostrada Unirii – respins pentru documentație incompletă, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAutostrada Unirii, poate cel mai important proiect de infrastructură pentru regiunea Moldovei, care este, cel puțin la nivel declarativ, susținut de toate forțele politice din țară, bate în continuare pasul pe loc.

Astăzi, 31 august, Compania de Drumuri a respins studiul de fezabilitate pentru tronsonul Târgu Mureș – Târgu Neamț de pe Autostrada Unirii A8, realizat de firma spaniolă Acciona, informează economedia.ro. Motivul acestei decizii este documentația tehnică incompletă. Pentru context, conform aceleași surse, se pare că acest studiu de fezabilitate ar fi fost predat cu o întârziere de peste jumătate de an, pe un stick și fără ca vreun reprezentant al firmei spaniole să fie prezent pentru o oferi completări sau clarificări… Pentru că sunt este perioadă de concedii.

Dificultatea cu care se realizează chiar și acest pas incipient al Autostrăzii A8 ilustrează încă o dată, dacă mai era nevoie, că atunci când vine vorba despre proiecte de dezvoltare serioase pentru zona Nord Est, mai e mult până departe.

ZCH

Articolul precedentL4 Patru echipe s-au retras, s-a modificat programul turului
Articolul următorPanică în ștrandul din Roman: un copil a rămas blocat pe o schelă
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.