Street food, food delivery, șansele unor restaurante să se extindă sau să se mențină pe piață, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPoate că una din cele mai afectate domenii de activitate în perioada pandemiei a fost Horeca. Restaurantele au mai supraviețuit pentru că au mizat mult pe livrări, iar cei care încă nu aveau pregătit acest context, l-au pus în aplicare cât de rapid posibil. Tot atunci a fost și momentul oportun să pună accent pe comenzile online.

Livrarea preparatelor implică de asemenea o muncă titanică în spate. Este vorba nu doar de menținerea produselor la o temperatură optimă până când ajung către destinație, ci și de modul de prezentare. În locația fizică un client poate fi impresionat de ambient, de muzică, de servire și un cumul de factori contribuie activ pentru ca acesta să aibă o experiență culinară deosebită. În cazul livrărilor la domiciliu, provocarea este să mizați numai pe prezentare și timpi de livrare sau cum exact înmânați produsele. Adică ce ambalaje utilizați.

Pentru cei care se orientează spre street food, food delivery de asemenea ca o extensie a activității clasice din locația lor fizică, Snick-Ambalaje.com poate fi un aliat. Vorbim despre un furnizor de ambalaje de orice fel ca tipologie, însă din clasa celor biodegradabile.

Ambalarea în domeniul food nu este una random

În acest domeniu sunt stricte regulile ce țin de igienă și de sănătate publică. Din aceleași rigori și rațiuni practice, chiar dacă preparatele nu sunt servite în locația fizică, asta nu înseamnă că pot fi oferite ambalate în orice fel. Fie că vorbim despre pahare biodegradabile sau despre pungi, caserole sau orice alt tip de consumabile de acest fel, sunt câteva detalii importante.

  • Vor fi alese în funcție de gramaje fixe

Atunci când un recipient este prea mare și cantitatea de mâncare pare să fie mai mică, impresia  cu care rămâne clientul este că nu a fost servit cu cât trebuie. Iar un recipient prea plin, la deschidere nu este prea plăcut. Ori se varsă ori lasă impresia clientului că ceva nu este în regulă și au fost folosite pur și simplu niște ambalaje la întâmplare.

  • Produse de calitate

În cazul unor produse biodegradabile dacă nu sunt fabricate după norme de calitate atunci se rup sau se deteriorează prea ușor. Adică clientul rămâne cu paiul rupt în pahar, i se umezește paharul și pierde din conținut. Calitatea pe care o demonstrați prin alegerea ambalajelor este, de fapt, calitatea serviciilor pe care le oferiți publicului consumator.

  • Printuri interesante sau culori care marchează mai bine brandul

În acest caz vorbim deja despre atenția la detalii și la consolidarea unui brand. Sunt însă de preferat să facă parte din strategia pe care o creați.

Cei de la Snick Ambalaje au o gamă diversificată de ambalaje, ce respectă și normele în vigoare și sunt 100% biodegradabile. Livrează rapid oriunde în țară, iar comenzile mari constante beneficiază și de un discount aplicat.

Snick Ambalaje devine astfel un partener prompt și contribuie la succesul business-ului din domeniul food.

Contact:

Aleea Industriilor, nr. 5, Buzău, România

[email protected]

Articolul precedentElevii și studenții – acte și termene pentru primirea pensiei de urmaș
Articolul următorRestricții pentru comuna Săbăoani după ce incidența cazurilor COVID-19 trece de 4
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.