0:00

Ediţia a II-a a manifestării „Street Food Festival” la Iaşi va avea loc, în perioada 25-28 mai, la Palas Mall. Publicul se poate aştepta la „sute de rețete delicioase, de la pizza proaspătă, la preparate tex-mex aromate și ușor picante, la burgeri suculenți cu toppinguri surpriză și produse pe grill înecate în sosuri alese special și până la deserturi din cele mai diverse, vinuri alese din podgorii locale, dar și din alte regiuni geografice”, anunţă organizatorii.

„Street Food Festival” – ediţia a II-a la Iaşi, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Experiența culinară Street Food Festival ajunge din nou la Iași. Anul trecut, în septembrie, ne-am bucurat de o primire extrem de frumoasă. De asemenea, am rămas extrem de impresionați de frumusețea Grădinii Palas Mall și a Palatului Culturii așadar ni s-a părut firesc să trecem acest oraș ca parte din turneul din 2017. Alături de noi va fi bineînțeles și vedeta festivalului: mâncarea foarte bună și diversă, dar și muzica bună, vinuri alese și concerte live”, a declarat Nely Borza, project manager.

„Street Food Festival” – ediţia a II-a la Iaşi, ZCH NEWS - sursa ta de informații„2017 este clar anul Street Food! Cred cu tărie în acest concept și în starea de bine pe care o creează mixul între preparate savuroase, muzică live și lume prietenoasă. Mă bucur enorm că ne vedem în 9 orașe din țară, că savurăm împreună aromele speciale și că simțim împreună vibe-ul festivalului”, a menţionat Chef Foa.

„Street Food Festival” – ediţia a II-a la Iaşi, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiGurmanzii prezenți la festival se vor putea bucura de preparatele excepționale de street-food ale celui devenit deja ambasadorul Street Food Festival: Chef Foa. De asemenea, se vor regăsi și rețetele unor vendori deja consacrați precum: Elemozsia, Noodle Pack, Thai Scoops, Castelul Brutarilor, The Box, Kaufland sau Pokka. Nu vor lipsi nici activitățile special pregătite să însoțească experiența culinară: Festival Stage cu muzică jazz, funk și world music, Chill Zone cu fundal muzical asigurat de DJ și cu cele mai relaxante modalități de a petrece timpul în cadrul festivalului, dar și un Pop-Up Market cu delicatese special pregătite pentru a fi luate acasă (de la cele mai delicioase bomboane, la cele mai diverse preparate din carne și pește).

„Street Food Festival” – ediţia a II-a la Iaşi, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiStreet Food Festival Iași este parte din turneul culinar Street Food Festival, care va tenta în 2017 experiențele gurmanzilor din 9 orașe: Oradea, Iași, Sibiu, Arad, Cluj-Napoca, Brașov, Alba Iulia, Bacău și Timișoara. Evenimentul este realizat de Agenția Why Not & Flavours, Kaufland România şi Staropramen. Mai multe detalii sunt disponibile AICI. (ZCH NEWS)

Articolul precedentDialog social la Roman cu ministrul de față
Articolul următorAccident grav la Vânători-Neamţ: biciclist lovit de camion
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.