Actualizare:  Trei echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Piatra Neamț au participat la stingerea încendiului la casa situată pe strada Tudor Vladimirescu.

„Pltutonierul adjunct Dragoş Buțurcă se afla în apropierea locului unde se manifesta incendiul și, cum a considerat că este ceva absolut firesc, a mers să vadă despre ce este vorba și cum poate fi de folos. Ajuns la locul evenimentului, fără să ezite, a verificat dacă sunt persoane rămase în interiorul locuinței și a evaluat repede situația până la sosirea forțelor de intervenție alături de care a participat în vederea localizării și lichiării incendiului. Colegul nostru se afla în timpul liber, îndreptându-se spre locuința proprie după ce și-a lăsat copilul la grădiniță“, a precizat locotenent Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

Pompierii au lichidat incendiul în limitele găsite, din interiorul locuinței fiind scoasă o butelie.

Nu au fost victime.

Pompierii au stabilit că scurtcircuitul electric  provocat de siguranțe fuzibile improvizate a fost cauza probabilă de producere a incendiului.

Știre inițială: În această dimineață, 12 octombrie, un incendiu a izbucnit la o casă bătrânească de pe str. Tudor Vladimirescu din Piatra Neamț. Casa aparține unei femei în vârstă de aproximativ 70 de ani, care, din fericire, nu era acasă.

Știre actualizată. Video. Incendiu la o casă din Piatra Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiConform informațiilor de la fața locului incendiul este sub control și nu sunt victime.

Vom reveni cu amănunte.

ZCH

Articolul precedentApa Serv angajează mecanic
Articolul următorUn bărbat a ajuns în spital după căruța în care se afla s-a ciocnit de o autoutilitară
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.