0:00

Actualizare: Aseară, 25 ianuarie, la ora 23:45, tânărul bănuit de tâlhărie calificată a fost încarcerat în arestul IPJ Suceava, pe numele acestuia fiind emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore.

Astăzi, suspectul va fi prezentat de procurorul de caz Judecătoriei Rădăuți pentru luarea unei măsuri preventive.

Imagini: IPJ Suceava

Știre actualizată. Un tânăr a jefuit o cafenea cu un pistol cu capse, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiȘtire inițială: Ieri, 24 ianuarie, în jurul orei 20:30, o angajată a unei cafenele din comuna Iaslovăț, județul Suceava, a fost amenințată cu un pistol de către un tânăr și forțată de acesta să îi dea încasările din casa de marcat, aproximativ 2.000 lei.

Polițiștii suceveni au pornit în mai multe echipe operative și au demarat imediat atât activități investigative cât și de căutare, folosindu-se de singurele elemente cunoscute ale anchetei.

„La mai puțin de 12 ore de la comiterea faptei a fost identificat principalul suspect, un tânăr de 21 de ani din orașul Cajvana. În continuare, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale IPJ Suceava au administrat material probator și au solicitat și obținut de la instanța competentă o autorizație de percheziție domiciliară la locuința tânărului bănuit de comiterea faptei.

La momentul intrării în locația respectivă, tânărul a încercat să se sustragă și sa fugă cu un autoturism, însă a fost blocat de echipajele de sprijin, imobilizat și preluat în custodie pentru efectuarea activităților procedurale”, a precizat comisarul șef Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

La percheziție au fost ridicate hainele purtate de suspect în momentul jafului, alte bunuri cu valoare probatorie, dar și o parte din suma de bani sustrasă.

Ulterior a fost recuperat și pistolul cu capse folosit la comiterea tâlhăriei.

Tânărul a fost condus la audieri și urmează să fie prezentat procurorului de caz pentru a se dispune măsuri preventive.

Angela Croitoru

Articolul precedentPrimăria Piatra Neamț: „Terasele din Piatra-Neamț NU se închid la ora 22!”
Articolul următorAnunț. Dispoziția de convocare în ședinţă ordinară a Consiliului Local al Municipiului Piatra Neamţ
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.