Actualizare: Din cercetările făcute de polițiști a rezultat că accidentul s-a petrecut pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum. Țoferul a pierdut controlul asupra direcției, iar TIR-ul s-a răsturnat pe partea dreaptă, blocând traficul.

Ansamblul de vehicule a fost repus pe roți și scos în afara părții carosabile”, a declarat agentul Dimitrie Mocanu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț. ”Reprezentanții societății comerciale au adus la fața locului un alt ansamblu de vehicule pentru preluarea mărfii. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului ansamblului de vehicule, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, fără a rămâne internat. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”.

Știre inițială: Luni, 14 aprilie, în jurul orei 23.00, pe DN 15B, în zona Petru Vodă, un TIR încărcat cu bere s-a răsturnat de-a lungul șoselei, blocând în acest fel traficul pe ambele sensuri.  Conducatorul auto, un bărbat de 39 de ani, a fost transportat la Centrul pentru Primiri Urgențe din Târgu Neamț, fără a avea probleme grave. La fața locului au ajuns echipaje de la ISU, IPJ, SVSU Pipirig, Direcția Silvică și Drumuri Naționale. (Z.H.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here