0:00

Actualizare: Din cercetările făcute de polițiști a rezultat că accidentul s-a petrecut pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum. Țoferul a pierdut controlul asupra direcției, iar TIR-ul s-a răsturnat pe partea dreaptă, blocând traficul.

Ansamblul de vehicule a fost repus pe roți și scos în afara părții carosabile”, a declarat agentul Dimitrie Mocanu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț. ”Reprezentanții societății comerciale au adus la fața locului un alt ansamblu de vehicule pentru preluarea mărfii. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului ansamblului de vehicule, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, fără a rămâne internat. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”.

Știre inițială: Luni, 14 aprilie, în jurul orei 23.00, pe DN 15B, în zona Petru Vodă, un TIR încărcat cu bere s-a răsturnat de-a lungul șoselei, blocând în acest fel traficul pe ambele sensuri.  Conducatorul auto, un bărbat de 39 de ani, a fost transportat la Centrul pentru Primiri Urgențe din Târgu Neamț, fără a avea probleme grave. La fața locului au ajuns echipaje de la ISU, IPJ, SVSU Pipirig, Direcția Silvică și Drumuri Naționale. (Z.H.)

Știre actualizată: Neamț. Un TIR cu bere răsturnat a blocat traficul timp de câteva ora în zona Petru Vodă, ZCH NEWS - sursa ta de informații Știre actualizată: Neamț. Un TIR cu bere răsturnat a blocat traficul timp de câteva ora în zona Petru Vodă, ZCH NEWS - sursa ta de informații Știre actualizată: Neamț. Un TIR cu bere răsturnat a blocat traficul timp de câteva ora în zona Petru Vodă, ZCH NEWS - sursa ta de informații Știre actualizată: Neamț. Un TIR cu bere răsturnat a blocat traficul timp de câteva ora în zona Petru Vodă, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Articolul precedentEgalitate cu bărbații: femeie beată la volan, avea peste 0,70 mg/l
Articolul următorEfecte pozitive ale coronavirusului: Fără politicieni la deschiderea anului şcolar în Târgu Neamţ
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.