0:00

În această dimineață, 28 ianuarie, pe DN 12 A, în comuna Ghimeș, județul Bacău, a avut loc un tragic accident de circulație, în urma căruia un șofer și-a pierdut viața.

Știre actualizată. Foto. Accident mortal pe DN 12 A, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Din primele informații, la km 40, șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului, intrând pe contrasens. Șoferul TIR-ului care circula din direcția opusă nu a mai putut evita impactul.

Știre actualizată. Foto. Accident mortal pe DN 12 A, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Carosabilul în zonă este curat, dar umed.

Circulația este blocată în zonă pe ambele sensuri de mers.

Actualizare: ISU Bacău informează că „Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul rutier se desfășoară alternativ, pe un fir, dirijat de polițiști, pe DN 12A Onești-Miercurea Ciuc, localitatea Făgetu de Sus, județul Bacău, după ce, în cursul nopții, a avut loc o coliziune între un autocamion și un autoturism. Se estimează reluarea normală a circulației în 60-90 de minute”.

Vom reveni cu detalii.

Știre actualizată. Foto. Accident mortal pe DN 12 A, ZCH NEWS - sursa ta de informații Știre actualizată. Foto. Accident mortal pe DN 12 A, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Angela Croitoru

FOTO: DRDP Iași

Articolul precedentAndrei Carabelea, Președinte PNL Piatra Neamț: „PNL Piatra-Neamț, un partener de dialog pentru industria HoReCa”
Articolul următorCentre de evaluare COVID-19 la Piatra Neamț, Roman și Târgu Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.