Actualizare: Potrivit martorilor, accidentul s-ar fi produs pe fondul neacordării de prioritate și nepăstrării distanței regulamentare între mașini, în intersecție. O femeie de 58 de ani, din Bălțătești, ar fi efectuat virajul la stânga pentru a pătrunde pe Drumul Național 15 G, fără să acorde prioritate, moment în care, pentru a evita impactul cu aceasta, un bărbat de 39 de ani, din județul Suceava, care conducea un autoturism pe celălalt drum național, din direcția Târgu-Neamț către Bălțătești, ar fi virat dreapta, intrând în coliziune cu două autoturisme care erau oprite pe celălalt sens de mers. De asemenea, alte două mașini care circulau în spatele celei conduse de bărbatul din Suceava, nu ar fi păstrat distanța regulamentară și au intrat în coliziune.

Știre actualizată. FOTO: 5 mașini s-au ciocnit la Bălțătești, trafic dificil, ZCH NEWS - sursa ta de informații

„După producerea accidentului, conducătoarea auto, de 58 de ani, din Bălțătești, a părăsit locul accidentului, fiind depistată la scurt timp de polițiști.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză,  polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de părăsirea locului accidentului și vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier”, a precizat agent principal Georgiana Pușcașu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Știre inițială: O coliziune în lanț, cu 5 mașini, s-a produs în această dimineață, 4 martie, la Bălțătești, pe la ora 10.30.

Știre actualizată. FOTO: 5 mașini s-au ciocnit la Bălțătești, trafic dificil, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Cel puțin o persoană este rănită, din primele informații. Traficul este îngreunat, pe drumul național din zonă și se circulă pe un singur sens.

Știre actualizată. FOTO: 5 mașini s-au ciocnit la Bălțătești, trafic dificil, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Cel mai grav avariat pare a fi, potrivit imaginilor primite de la locul accidentului, un autoturism din Suceava, prins la mijloc între o autoutilitară şi o altă maşină.

 

Accidentul a avut loc imedfiat după centrul comunei, la o intersecţie cu satul Valea Seacă, comuna Bălţăteşti.

Vom reveni cu detalii.

Angela Croitoru

Articolul precedentAccident rutier în Roznov- sofer încarcerat
Articolul următorVIDEO – Polițiștii rutieri nemțeni oferă sfaturi și cafea refugiaților din Ucraina