reclama autocenter

Actualizare: Iniţial s-a crezut că este vorba despre cadavrul unei femei, din cauza efectelor apei asupra corpului ce a stat aproximativ 24 de ore scufundat. Abia după ce medicii legişti au cercetat corpul victimei s-a stabilit că este vorba despre un băiat de 11 ani.

„Copilul era dat dispărut de către fratele său mai mare, de 18 ani, încă din data de 15 septembrie. Era cunoscut pentru nenumărate plecări de acasă, stătea un timp şi revenea acasă. Această ultimă fugă de acasă s-a terminat tragic, din păcate“, a precizat inspector Măriuca Amariei, purtător de cuvânt al IPJ Bacău.

Știrea inițială: Corpul unei femei a cărei identitate este încă necunoscută a fost scos în această dimineaţă din râul Bistriţa, în zona barajului din municipiul Bacău, Bulevardul Unirii.

Pompierii băcăuani au intervenit cu un echipaj de salvare, unul de descarcerare şi o barcă cu 6 subofiţeri care au acţionat cu cangea pentru recuperarea trupului înecatei.

„Femeia nu a fost încă identificată, nu avem detalii despre vârsta acesteia sau alte indicii deocamdată. Un procuror şi echipa de criminalişti se deplasează pentru cercetare la faţa locului“, a precizat inspector Măriuca Amariei, purtător de cuvânt al IPJ Bacău.

Vom reveni cu detalii.

Angela Croitoru

Foto ilustrativă: arhivă

Articolul precedentTrei copii au dat foc unui depozit de furaje
Articolul următorPrima localitate din Neamț cu peste 6 la mie rată covid, primii elevi trimiși acasă
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.