Actualizare: Potrivit site-ului stiripesurse.ro, „ar fi vorba despre un bărbat de 30 de ani, gestionar al unui magazin de armament, deținător legal de armă. Acesta a fost găsit decedat într-un autoturism, proprietatea tatălui său, prezentând o plagă împușcată. Din primele verificări a rezultat că cel în cauză s-a sinucis folosind un pistol model 1974, calibru 7,65 (Carpați), care a fost găsit în autoturism”.

Știre inițială: În urmă cu jumătate de oră, astăzi, 20 iulie, într-un autoturism parcat pe o stradă din Roman a fost găsit cadavrul unui bărbat de 30 de ani, care prezenta o plagă împușcată la nivelul gâtului. Echipa operativă a poliției romașcane a găsit și o armă lângă corpul bărbatului.

Din primele cercetări și după traiectoria glonțului, luăm în calcul varianta sinuciderii. Nu avem prea multe date despre bărbat în acest moment, colegii mei abia au ajuns la fața locului„, a precizat subinspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Echipajul Serviciului de Ambulanță ajuns la mașină a constatat decesul bărbatului.

Echipa operativă a Inspectoratului de Poliție Județean Neamț efectuează cercetări la fața locului și încearcă să stabilească circumstanțele în care a survenit decesul.

Cadavrul bărbatului urmează să fie transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

Vom reveni cu detalii.

Angela Croitoru

Articolul precedentPrimul pas pentru cel de-al treilea coridor de mobilitate în Piatra Neamţ
Articolul următorAsociația Drumurile Bistriței anunță dechiderea apelului de selecție pentru măsura M7/1B – „Sprijin pentru constituirea și promovarea formelor asociative”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.