Știre actualizată. Atenție la buzunare! Bărbat din Piatra Neamț a rămas fără telefon pe stradă, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiActualizare: Ieri, 7 februarie, magistrații Judecătoriei Piatra Neamț au decis arestarea preventivă pentru 30 de zile a bărbatului bănuit de furt calificat.

Știre inițială: Ieri, 6 februarie, polițiștii pietreni l-au depistat și condus la sediul poliției pentru audieri pe un bărbat de 54 de ani, din Piatra Neamț, bănuit că i-ar fi furat telefonul mobil, din buzunar, unui pietrean de 44 de ani, în timp ce acesta era pe stradă.

„Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit că, la data de 2 februarie, în timp ce un bărbat, de 44 de ani, se afla pe o stradă din Piatra Neamț, ar fi abordat un alt bărbat, de 54 de ani, din Piatra Neamț, moment în care, profitând de neatenţia acestuia, i-ar fi sustras telefonul mobil dintr-un buzunar al gecii”, a precizat subinspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Ieri, suspectul a fost reținut pentru 24 de ore, în baza probatoriului administrat, iar astăzi urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Angela Croitoru

Articolul precedentTot mai multe companii ajută Spitalul Județean Neamț
Articolul următorVântul puternic a lăsat 318 săteni din Ruseni fără curent electric
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.