0:00

Actualizare: Bărbatul, în vârstă de 65 de ani, din satul Bătrânești, a ajuns la spitalul din Roman cu traumatism cranio cerebral sever şi în stop cardio respirator. Un alt pasager, bărbat de 52 de ani, stabil hemodinamic, cu traumatisme în zona toracică a rămas internat pe Secţia Chirurgie, iar celui de-al treilea pasager, în vârstă de 31 de ani, stabil şi cooperant, încă i se mai fac investigaţii medicale la această oră, potrivit informaţiilor furnizate de Laura Andreea Trifan, purtătorul de cuvânt al unităţii spitaliceşti.

Actualizare. Din păcate, medicii nu au reuşit să-l resusciteze pe bărbatul de 65 de ani şi a fost declarat decesul.

Știre actualizată. Accident mortal la Horia, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală, iar ancheta urmează să stabilească cu exactitate condiţiile în care a avut loc accidentul.

Știre inițială. Astăzi, 21 martie, în jurul orei 06.50, în satul Cotu Vameș, comuna Horia, a avut loc o coliziune puternică între două autoturisme. În urma impcatului, trei pasageri dintr-un autoturism au suferit diferite traumatisme fiind transportați la Unitatea de Primiri Urgențe din Roman.

Știre actualizată. Accident mortal la Horia, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Cel mai grav este un bărbat de 64 de ani căruia i se aplică manevre de resuscitare.

„Din primele cercetări a reieșit că în timp ce un bărbat de 50 de ani, din Bălușești, conducea un autoturism în localitatea Cotu Vameș, care ar fi efectuat manevra de schimbare a direcției de deplasare, ar fi fost acroșat de un autoturism care se deplasa în spatele său, pe același sens de mers, condus de un tânăr de 22 ani, din Icușești.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea a trei persoane, cu vârste cuprinse între 32 și 64 de ani, din Icușești, pasageri în autoturismul condus de tânărul de 22 de ani”, a precizat subinspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Știre actualizată. Accident mortal la Horia, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Poliția a stabilit, în urma administrării etilotestului, că șoferii nu consumaseră alcool. Vom reveni cu detalii.

Știre actualizată. Accident mortal la Horia, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Angela Croitoru

Foto: IPJ Neamț

Articolul precedentVIDEO. FOTO. Filtre ale poliției în Neamț după ce un militar din Constanța a fost deposedat de armă
Articolul următorAutoturism intrat într-un cap de pod la Oglinzi. Şoferul a fost dus la spital
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.