Actualizare 16.45: Polițiștii au stabilit că accidentul a fost provocat de un bărbat de 31 de ani din Piatra Neamț care conducea un autoturism înspre Bacău. La ieșirea din oraș, cel mai probabil din motive medicale (bărbatul suferă de diabet), el a pierdut controlul direcției autoturismului pe care îl conducea iar acesta a pătruns pe contrasesns și s-a izbit frontal de un autovehicul condus de un bărbat de 29 de ani. Din impact mașina condusă de tânărul de 29 de ani a fost proiectată în alta la al cărei volan se afla un bărbat de 62 de ani din Piatra Neamț. Din accident a rezultat vătămarea corporală a tuturor celor trei șoferi, precum și a pasagerilor din autoturismul condus de tânărul de 29 de ani, și anume mama lui, în vârstă de 48 de ani, prietena lui, în vârstă de 29 de ani și fiica prieteni lui, fetița de doi ani.

Informația că în accident au fost implicate 4 autoturisme a fost furnizată pe ISU Neamț pe baza declarațiilor martorilor care au sunat la 112. Până la urmă în accident au fost implicate trei mașini și rănite șase persoane.

Actualizare: ISU Neamţ anunţă că, în total, au fost 4 victime: cele două femei, copilul de 2 ani şi un tânăr de 29 ani. Toţi au fost transportaţi la spital. Tot la spital a ajuns şi un aparţinător al copilului de 6 ani, care a suferit un atac de panică. De asemenea, alți doi bărbați răniți în accident au fost preluați de ambulanțe și duși la Unitatea de Primiri Urgențe Piatra Neamț

Știre inițială: Un accident, cu 4 maşini implicate, a avut loc astăzi 15 decembrie, la Dedeman, la ieşirea din Piatra-Neamţ spre Bacău. Pentru că martorii care au sunat la 112 au anunţat că sunt două persoane încarcerate, la locul evenimentului s-au dus 3 echipaje de pompieri, inclusiv cel de descarcerare, ambulanţe şi poliţişti. Militarii au descarcerat două femei, ambele conştiente, şi au anunţat că printre victime se află şi un copil de 6 ani. Vom reveni cu detalii.