Ştiinţa Bacău – Unic Piatra Neamţ, un derby încrâncenat * VCM-LPS, deplasare la Caransebeş, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn nou derby al Moldovei are loc astăzi, 12 noiembrie, cu începere de la ora 17:00, în campionatul Diviziei A1 feminine de volei. Unic Piatra Neamţ joacă la Ştiinţa Bacău, după ce în runda precedentă a întâlnit acasă o altă echipă din zona Moldovei, Penicilina Iaşi, pe care a învins-o cu 3-0. În tabăra pietreană principala noutate este că prof. Rareş Gavril a devenit tehnician principal, iar Mihaela Voivod a trecut antrenoare secundă.

„Ştiinţa vine după o înfrângere şi acum îşi doreşte o victorie cu Unicul. Acelaşi lucru îl dorim şi noi. Nu mai este chiar o forţă aşa cum se întâmpla în campionatele trecute, dar oricum e o echipă de top. Nu avem ce pierde. Ne gândim să jucăm bine şi poate reuşim să ne întoarcem cu toate punctele acasă. De multe ori diferenţa într-o echipă o fac ridicătoarele„, a declarat prof. Voivod.

În runda precedentă băcăuancele au cedat cu 0-3 la CSM Bucureşti şi sunt rănite în orgoliu. Echipa antrenorilor Grapă şi Cazacu ocupă locul al patrulea în clasament cu 13 puncte, cu trei mai mult decât au Hambele şi compania care se află pe poziţia a şasea.

Ştiinţa Bacău – Unic Piatra Neamţ, un derby încrâncenat * VCM-LPS, deplasare la Caransebeş, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn Divizia A1 masculină, echipa VCM-LPS Piatra Neamţ evoluează tocmai la Caransebeş în compania echipei VC Banatul din localitate. Meciul are loc tot astăzi, 12 noiembrie, cu începere de la ora 17:00. Elevilor antrenorului Nicolae Buruş le-a mai venit inima la loc, după ce în etapa trecută au obţinut prima victorie, 3-2 cu CSM Bucureşti.

„Speranţa mea este că echipa se va regăsi, îşi va reveni din pasa proastă în care s-a aflat, deja am obţinut o primă victorie etapa trecută şi cred că vom face un meci bun la Caransebeş. Toată lumea este sănătoasă şi dornică de victorie”, a spus Constantin Niţă, directorul executiv al formaţiei pietrene. (A. MOISE; FOTO: G. CRĂCANĂ)

Articolul precedentACTUALIZARE LIGA A IV-A: Teiul – Bradul Roznov 4-1!
Articolul următorNeamț: Sindicatul din Învățământ amenință cu închiderea școlilor
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.