reclama autocenter

Vasile Miriuta va prelua Ceahlaul

Gheorghe Ștefan, președintele de onoare al Ceahlăului, s-a înțeles cu Vasile Miriuță, pentru ca acesta să fie noul antrenor al formației pietrene. El va fi prezentat oficial la reunirea lotului, pe 17 iunie. “Voi antrena pe Ceahlăul, iar primul antrenament va avea loc pe 17 iunie. Pînă atunci trebuie să-mi reziliez contractul cu Energie Cottbus, în Liga a II-a germană. Am petrecut o perioadă foarte bună acolo, dar e o şansă foarte mare să antrenez acum în Liga I din România. Eu nu am semnat încă, am contractul la mine, dar e ca şi semnat. Am negociat la Bucureşti cu domnul Ştefan şi cu vicepreşedintele Iorgulescu, ne-am înţeles, nu sunt probleme”, a declarat Miriuţă. Acesta a recunoscut că nu a urmărit echipa nemțeană în niciun joc din campionatul trecut, dar are timp să se acomodeze la noul loc de muncă. “Am înţeles că 90% din jucători rămân pe loc. Vom vedea la reunire cum va fi, voi analiza între timp şi meciurile din trecut, dar cred că ne vom descurca. Încă nu e nimic decis, vom vedea”, a conchis Miriuță. Se pare că actualii secunzi, Costel Ilie și Radu Lefter își vor păstra posturile și sub comanda lui Miriuță, singura schimbare preconizată urmând a se produce doar cu preparatorul fizic. Acesta va fi adus din Germania de noul antrenor. (C.S.)

Articolul precedentOrar modificat la Biblioteca judeţeană
Articolul următorCopil rănit în accident rutier

2 COMENTARII

  1. Mult succes Vasile,la noua ta echipa.Ma bucur mai ales sa aud ca aduci un preparator fizic din Germania,care sa scoata nitel „untul” din puturosi.Sunt ferm convins ca vei avea un sezon bun.

  2. Preparatorul fizic este f.important, mai ales la un club mic ca al nostru care nu are vedete…
    Sa speram ca nu vom mai ceda in repriza a 2-a in deplasari in noul sezon, baietii nu vor mai pasa in lateral si la portar ca in mandatul lui Enache. Sper ca echipa sa JOACE TOATE MECIURILE PE TEREN si SA NU FACA JOCURILE NIMANUI. Daca vom juca macar la nivelul etalat de FC Brasov sau Gaz Metan in retur si vom termina campionatul viitor in zona locurilor 8-10 eu zic ca venirea lui Miriuta va fi benefica pentru Ceahlaul.
    Sa vedem daca vom mai avea bani de transferuri sau ne multumim cu repatrierile lui Villadsen, Tepes si Dobrescu.

Comments are closed.