Minivacanța din aceste zile va fi folosită constructiv de ofițerii care au de gând să se bată pentru o funcție importantă în cadrul Poliției Județene Neamț. Cu atât mai mult cu cât, la concursul pentru șefia Poliției Bicaz a fost eșec pe linie. Din 8 candidați nu s-au prezentat la interviu decât 3 și niciunul n-a obținut notă peste 7, așa că examenul se va ține din nou, poate cu mai mult noroc.

POLIŢIA BICAZ

În schimb s-a încheiat perioada de înscriere pentru șefia Serviciului de Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase. Și aici se anunță luptă strânsă, 8 polițiști dorindu-și funcția. Pentru că unul dintre membrii comisiei este chemat la convocare peste o săptămână, pe 8 iunie, când era programat examenul, interviul a fost amânat pentru ziua de 14 iunie.

POLIŢIA NEAMŢ

O altă funcție de interes este șefia Serviciului  de Investigare a Criminalității Economice. Interviul va avea loc în ziua de 22 iunie, iar candidații trebuie să aibă cel puțin 7 ani vechime în MAI și 3 ani în specialitatea structurii, dar pot participa și dacă au lucrat până acum la combaterea criminalității organizate, poliția transporturi, cercetare penală sau în structurile anticorupție (DNA, DGA). (C.M.)

Articolul precedentMesajul premierului Sorin Grindeanu cu ocazia Zilei Copiilor
Articolul următorGALERIE FOTO 1 iunie la Piatra Neamţ
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.