csm roman supercupaCSM Roman începe în forţă noul sezon, dând piept chiar cu cea mai puternică echipă a Europei la handbal feminin.

Sâmbătă, 3 septembrie, de la ora 17:00, în Sala Polivalentă din Bucureşti, romaşcancele se vor confrunta cu CSM Bucureşti, campioana Europei la handbal feminin, în cadrul Finalei Supercupei României.

Accesul în Polivalenta bucureşteană se face de la ora 16:00, dar, pentru cine nu poate ajunge la meci, partida poate fi urmărită şi la televizor (TVR 1, ora 17:00).

În ultima partidă dintre cele două formaţii, în luna mai 2016, CSM București a întrecut, cu scorul de 32-24, HCM (la acea vreme) Roman, în finala Cupei României, desfășurată în Sala Polivalentă din Cluj. După acel meci, Cristina Vărzaru laudă prestaţia romaşcancelor: “A fost mai greu decât ne-am fi dorit. Am avut un adversar pe cinste, care a dat tot ce a avut mai bun. Le felicit echipa, au jucat bine și cei care ne-au urmărit au avut ce vedea”.

Regalul handbalistic va continua tot pe TVR1, de la ora 21:00, cu Supercupa de handbal masculin, între Dinamo Bucureşti şi CSM Bucureşti. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentPatronul barului „Blackout” vine cu precizări în legătură cu crima de la Roznov
Articolul următor21 de directori noi în școlile din Neamț. Citiți aici lista
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.