pietricica turism

Un bărbat de 31 de ani, din Dragomireşti a fost condamnat de Judecătoria Piatra Neamţ la o pedeapsă privativă de libertate de 5 ani de închisoare pentru comiterea infracţiunii de viol. Individul a terorizat psihic și sexual o tânără de 18 ani din Dragomirești.

La data de 18 ianuarie, în jurul orelor 17.00, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J. Neamţ în colaborare cu poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Ştefan cel Mare, au depistat şi reţinut un bărbat de 31 de ani, din Dragomireşti, care poseda mandat de executare a pedepsei închisorii. La aceeaşi dată, Judecătoria Piatra Neamţ l-a condamnat pe acesta la o pedeapsă privativă de libertate de cinci ani de închisoare pentru comiterea infracţiunii de viol. În fapt, la data de 10.09.2014, bărbatul a întreţinut raporturi sexuale prin constrângere fizică şi psihică cu o tânără, în vârsta de 18 ani, din Dragomireşti.

Acesta a fost condus şi încarcerat de poliţişti la Penitenciarul Bacău în vederea executării pedepsei”, precizează IPJ Neamț. (I.Ș.)