În baza unei asocieri dintre Consiliul Local și Clubul Sportiv Școlar Târgu Neamț, fotbaliștii de la grupa de copii 2008 vor participa la turneul internațional, care va avea loc în localitatea Paralia Katerini din Grecia. Proiectul a fost aprobat de către aleșii locali în ședința extraordinară de Consiliu Local de vineri, 10 mai. Turneul va avea loc în perioada 21-28 iunie.

“Am alocat o sumă de bani pentru două grupe de fotbal de la CSS, pentru a participa la o competiţie în Grecia. În urma solicitării făcute de conducerea CSS am alocat suma de 20.000 de lei. Susținerea activităților sportive de către primărie are ca impact și promovarea imaginii comunității locale implicate în susținerea valorilor și a educației tinerilor, pentru dezvoltarea intelectuală și profesională a tinerei generații”, a declarat primarul Daniel Harpa.

“Este vorba de grupa de copii 2008, care au ieșit campioni județeni în acest an și sunt calificați mai de parte. Este grupa condusă de prof. Radu Miron. Mihnea Pavel este golgeterul echipei (Mihnea Pavel este fiul directorului Laurențiu Pavel-n.r.). Este o grupă care are la activ multe turnee în țară. Această grupă a bătut echipe ca Steaua, Timișoara și alte echipe mari. Este o grupă de la care avem mari speranțe. Primăria ne-a ajutat cu acești bani, din care 13.000 de lei intră transportul, iar diferența se va cheltui pentru tricouri, șorturi și câte o bluză de prezentare, mai ales că la acest turneu vor fi prezente echipe și de la Dinamo, Steaua, Salonic, Cluj și altele. Diferența de cazare și masă va fi suportată de noi părinții. Mulțumesc domnului primar Harpa și Consiliului Local pentru sprijin, și părinților, care au fost tot timpul în jurul nostru”, a declarat prof. Laurențiu Pavel, directorul CSS Târgu Neamţ. (C.T.STURZU)

Articolul precedentL5A Vulturul Costişa-Zorile Urecheni, derby-ul rundei
Articolul următorAutobuzele de la Troleibuzul pentru PSD, au fost 2 nu 10!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.