Trei sportive de la Ceahlăul-LPS Piatra Neamţ au cucerit o medalie de argint şi două de bronz la Campionatele Europene de canotaj pentru juniori de la Trakai (Lituania), se precizează pe portalul clubului pietrean.

Sportive din Neamţ, medaliate la Europenele de Canotaj de la Trakai, ZCH NEWS - sursa ta de informații
Andreea Grăpinoiu

Cel mai aproape de aur s-a aflat Andreea Grăpinoiu, care, alături de colegele sale din barca de 4 vâsle, a reuşit performanţa de a câştiga argintul. În finală, România, cu timpul de 06:40.550, a fost în urma Germaniei, dar înaintea echipajelor din Italia, Republica Cehă, Danemarca şi Austria.

Proba regină a canotajului, 8+1, a avut în finala junioarelor de la Trakai şi barca României. Din echipaj a făcut parte şi pietreanca Alexandra Rusu, sportivă care a obţinut o medalie de bronz. România a încheiat concursul în urma adversarelor din Germania şi Belarus, dar în faţa celor din Republica Cehă, Italia şi Franţa.

Sportive din Neamţ, medaliate la Europenele de Canotaj de la Trakai, ZCH NEWS - sursa ta de informații
Monica Andron

Monica Andron a fost repartizată în barca de 4 rame fără cârmaci, iar tricolorele au terminat finala probei pe locul 3 (07:04.370), după Germania şi Polonia. Fără medalie au rămas Belgia, Ungaria şi Turcia.

“Colecţia de medalii este una mult dorită şi aşteptată. N-a fost să fie nici una de aur, dar la acest nivel orice detaliu contează şi face diferenţa. Felicit fetele pentru reuşită şi le aştept să confirme aceste rezultate şi chiar să le îmbunătăţească la concursurile care urmează în această vară”, a declarat antrenorul Valentin Gavril, de la clubul Ceahlăul-LPS Piatra Neamţ. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: Facebook)

Articolul precedentCiubotaru a depus jurământul ca primar al oraşului Roznov * Hodor, reales viceprimar
Articolul următorLa Neamț, cei din administrația locală nu fac grevă
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.