Spitalul Târgu Neamț, în căutarea unui director financiar-contabil, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiSpitalul orășenesc „Sf. Dimitrie” Târgu Neamț va organiza pe 22 august concursul pentru ocuparea funcției de director financiar-contabil, post vacant pe perioadă determinată. Termenul limită de depunere a dosarelor este 9 august, ora 15, iar concursul constă în susținerea probei scrise și a proiectului de specialitate.

Postul a rămas vacant după ce doamnei Doina Humulescu i-a expirat prelungirea contractului pe funcția de director financiar-contabil și managerul instituției a decis scoaterea postului la concurs conform prevederilor legale.

Actualmente, funcția de director financiar-contabil este suplinită temporar de către Ioan Cristescu, șef Serviciu Financiar-Contabil din cadrul spitalului.

Ultimele zvonuri anunță posibilitatea ca la acest concurs să participe și o persoană din Iași cu experiență în acreditări de spitale, dar și funcționari din cadrul unor bănci din oraș. De asemenea, n-ar fi exclusă nici participarea doamnei Doina Humulescu la concurs.

C.T.S

Articolul precedentZiua Imnului Național al României sărbătorită la Piatra Neamț
Articolul următorProgram mijloace de transport în comun pentru traseul Punte Ștrand – Aleea Tineretului (Ștrand)
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.