0:00

Pentru completarea echipei de la Laboratul de analize medicale al Spitalului Județean de Urgență (SJU) Neamț este nevoie de încă un biolog. Postul este cu normă întreagă și este scos la concurs acum, din nou, pentru punctul de lucru analize medicale din policlinică. „De vreun an și jumătate este neocupat acest post, am vrut să-l scoatem la concurs, dar până acum nu au fost fonduri. Sperăm să se ocupe”, a declarat dr. Cristina Iacob Atănăsoaie, directorul medical al spitalului. Depunerea dosarelor pentru acest post se încheie în ziua de 21 septembrie, ora 14:00.

Spitalul Neamț caută de un an și jumătate un biolog, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAlte trei posturi de medici specialiști sunt scoase la concurs de SJU Neamț, toate cu normă întreagă. Este mare nevoie de un medic neurochirurg, fiindcă de la înființare în acest compartiment este un singur medic și mulți pacienți sunt trimiși la Iași, spune directorul medical. În secția reumatologie, o secție cu 36 de paturi și patru medici în prezent, mai este nevoie de un medic specialist. Al patrulea post scos la concurs este pentru secția cardiologie, o secție cu 50 de paturi și zece medici. „Este liber un post după ce doctorița Dorina Lazăr s-a pensionat, în această vară, și nu a mai reînnoit contractul”, adaugă dr. Atănăsoaie. Candidații au termen până pe 21 septembrie să se înscrie pentru aceste posturi.

Spitalul Neamț caută de un an și jumătate un biolog, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎntre timp, s-au încheiat concursurile desfășurate la începutul acestei luni pentru două posturi de medici la spitalul județean. Dr. Alina Mădălina Luca a promovat cu 179,09 puncte (din care 90 de puncte la proba clinică) și a obținut postul din secția obstetrică-ginecologie, în fața contracandidatului dr. Tiberiu Irimia (101,41 puncte) și în absența palestinianului dr. Hussein Al Athamnah. Postul din secția ORL a fost câștigat la concurs de singurul candidat, dr. Carmen Elena Caramziuc, care a obținut 196,75 puncte.

Spitalul Neamț caută de un an și jumătate un biolog, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUrmează concursul pentru postul liber din compartimentul Îngrijiri Paliative care, spre deosebire de celelalte concursuri, are probele programate distinct, în ziua de 25 septembrie testul scris și în 27 septembrie proba clinică. Postul este râvnit de actuala șefă, dr. Ștefania Mihaela Bondoc, și de contracandidata sa, dr. Iulia Bora, de la Roman, care și-a depus dosarul. Puțin probabil să se mai prezinte la concursul de la Piatra Neamț, deoarece dr. Iulia Bora tocmai a fost admisă la Spitalul Municipal de Urgență Roman, pe același post în compartimentul paliative, iar dr. Ștefania Bondoc nu s-a mai prezentat, rămânând astfel singurul candidat de la Piatra Neamț. Și pentru postul cu normă întreagă din secția oftalmologie a SJU Neamț este un singur candidat, dr. Silvia Țone fiind programată pentru proba scrisă în ziua de 28 septembrie. (C.I.)

Articolul precedentMOL România și Fundația Pentru Comunitate, 400.000 lei prin Programul pentru sănătatea copiilor
Articolul următorEliberați de Judecătorie, autorii jafului de 23.000 de euro au fost arestați de Tribunal
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.