dr. Ghenadie Bucataru

Primele rezultate la concursurile pentru medici șefi de secții la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț au fost publicate. Singurul care nu a promovat examenul este dr. Ghenadie Bucătaru, el fiind și singurul candidat pentru șefia secției Ortopedie. Proba scrisă a fost piatra de încercare, medicul obținând doar 57,79 de puncte, sub minimul de 70 care i-ar fi asigurat succesul.

Noul șef al secției Chirurgie generală este dr. Silviu Verzea (338,03 puncte), dr. Tudor Sălăvăstru a obținut șefia secției Obstetrică-Ginecologie (cu 327,16 puncte), iar dr. Simona Oana Iorgu a promovat șef al secției Oncologie (cu 320,09 puncte). La secția Neurologie se pare că noul medic șef este dr. Iuliana Luchian (cu 287,34 puncte), celelalte două candidate retrăgându-se, pe rând, din concurs. Pe 28 ianuarie se vor desfășura proba scrisă și cea clinică din concursul pentru șefia secției Boli Infecțioase, la care s-a înscris dr. Daniela Burghelea, actualul medic șef.

În această primă sesiune de concursuri nu s-a înscris nici un medic pentru șefia secțiilor Cardiologie, ORL și la Laboratorul de imagistică. (C.I.)