0:00

Unitățile medicale din județ au scos la concurs mai multe posturi pentru personal medical. Pe lângă locurile vacante de infirmieri sau asistenți medicali, se recrutează și medici. Patru posturi sunt la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț, iar alte cinci sunt  la Spitalul Municipal Roman.

Spitalele angajează medici: sunt scoase la concurs 9 posturi la Piatra Neamț și Roman, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDefalcat, cea mai mare unitate spitalicească din județ, Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț recrutează un medic primar specialitatea epidemiologie, dar sunt vacante și alte două posturi de medic rezident plus unul pentru medic specialist, în specialitatea boli infecțioase.

Spitalele angajează medici: sunt scoase la concurs 9 posturi la Piatra Neamț și Roman, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiSpitalul Municipal de Urgență Roman are nevoie de un medic rezident, anul V – specialitatea medicină internă. Mai sunt vacante și sunt oferite doritorilor trei posturi de medic specialist radiologie și imagistică medicală. Un alt post este pentru medici specialiști în neonatologie. Locurile disponibile precum și condițiile de participare la concurs dar și calendarul examenelor sunt publicate pe site-ul posturi.gov.ro. (G.S.)

Articolul precedentLocuri de muncă disponibile în sistemul bugetar la data de 6 mai
Articolul următorAvertizare cod galben de furtuni și vijelii pentru întreaga regiune de Nord Est
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.