Actualizare: Şoferul are 35 de ani şi este din localitate. El nu a suferit decât câteva contuzii. La fel şi tânăra de 28 de ani, care era pasageră în autoturism. Mama conducătorului auto, care are 58 de ani, pare să fie cel mai serios rănită, dar diagnosticul va fi stabilit cu certitudine după investigaţiile de rigoare. Tânărul va fi cercetat nu doar pentru conducere sub influenţa alcoolului, ci şi pentru vătămare corporală din culpă.

Știre inițială: Accidentul de la Oanţu, Pângăraţi, unde un autoturism a ajuns în albia unui pârâu, s-a produs în condiţiile unei combinaţii “fericite” între carosabilul acoperit cu gheaţă şi conducătorul auto beat. Poliţiştii l-au testat pe şofer şi au constatat că acesta avea o concentraţie de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, ceea ce înseamnă cam dublu în sânge, adică dosar penal asigurat.

În autoturism se aflau şi două femei, care au fost transportate la spital cu ambulanţe SAJ. Conducătorul auto n-a vrut iniţial să fie dus la UPU, dar în cele din urmă a acceptat să fie preluat de ambulanţa SMURD.