Șoferi ”veseli” în trafic: unul drogat cu cocaină, altul foarte beat, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn ziua de 29 august, polițiștii au găsit în trafic doi șoferi, extrem de ”responsabili”. Primul, un tânăr de 23 de ani, conducea un autoturism pe strada Mărăței, din Piatra-Neamț, când a fost oprit pentru verificări, iar aparatul drugtest a indicat o valoare pozitivă pentru cocaină. Polițiștii l-au condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a prezenței substanţei psihoactive. Evident, individului i s-a întocmit dosar penal, el riscând o pedeapsa cu închisoarea de la 1 la 5 ani.

Al doilea șofer căruia nu-i pasă de viața lui, dar nici de a celorlalți participanți la trafic, este un bărbat de 53 de ani, din Grumăzești. El a fost oprit, în timp ce conducea o autoutilitară pe un drum comunal din localitate.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de peste 1,30 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a declarat agentul Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț. ”Acesta a fost condus la spital, unde i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.

C.M.

Articolul precedent”Război” în familie: un tânăr de 18 ani și-a amenințat mătușa că-i dă foc la casă
Articolul următorCUPA ROMÂNIEI Programul turului I al ediţiei 2020/2021, cu Ozana Târgu Neamţ între participante!