În ziua de 29 august, polițiștii au găsit în trafic doi șoferi, extrem de ”responsabili”. Primul, un tânăr de 23 de ani, conducea un autoturism pe strada Mărăței, din Piatra-Neamț, când a fost oprit pentru verificări, iar aparatul drugtest a indicat o valoare pozitivă pentru cocaină. Polițiștii l-au condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a prezenței substanţei psihoactive. Evident, individului i s-a întocmit dosar penal, el riscând o pedeapsa cu închisoarea de la 1 la 5 ani.

Al doilea șofer căruia nu-i pasă de viața lui, dar nici de a celorlalți participanți la trafic, este un bărbat de 53 de ani, din Grumăzești. El a fost oprit, în timp ce conducea o autoutilitară pe un drum comunal din localitate.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de peste 1,30 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a declarat agentul Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț. ”Acesta a fost condus la spital, unde i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.

C.M.

Articolul precedent”Război” în familie: un tânăr de 18 ani și-a amenințat mătușa că-i dă foc la casă
Articolul următorCUPA ROMÂNIEI Programul turului I al ediţiei 2020/2021, cu Ozana Târgu Neamţ între participante!