gard daramatÎn decurs de doar jumătate de oră, doi şoferi „talentaţi” au reuşit să dărâme două garduri şi să rupă un stâlp de electricitate.

Primul apel la 112 a fost în ziua de 18 august, la ora 15,02 şi anunţa că în comuna Horodnic de Sus, Suceava, o maşină a sfărâmat un gard şi a rupt un stâlp.

„Polițiștii deplasați la fața locului l-au identificat pe conducătorul auto, un tânăr de 24 de ani, din comuna Marginea, care emana halenă alcoolică, fapt pentru care, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat și ulterior a fost condus la spital, unde i s-au recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, se arată în comunicatul IPJ Suceava.

„În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu este deținător al permisului de conducere eliberat de autoritățile române”.

La ora 15,25, un nou apel la 112 anunţa că un autoturism a intrat în gardul unei case din comuna Pătrăuţi, iar şoferul a rugat conducătorul unei basculante să-l tracteze, ca să poată pleca de la faţa locului. Poliţiştii au găsit basculanta în localitatea Dărmăneşti exact când ieşea din curtea şoferului, după ce tractase maşina avariată. Bărbatul, care are 40 de ani, a recunoscut că a condus maşina prin Pătrăuţi şi a dărâmat gardul, dar a refuzat să sufle în etilotest şi să meargă la spital pentru stabilirea alcoolemiei. I s-a întocmit dosar penal pe loc. Iar de regulă instanţele pronunţă pedepse cu închisoare cu executare pentru cei prinşi băuţi la volan, mai ales dacă dărâmă garduri. Mai curând s-au văzut cazuri de şoferi care au primit pedepse cu suspendare, dacă au omorât pe cineva, de unde se vede că gardurile sunt la mare preţ în România. (ZCH NEWS)

Articolul precedentFiliala Mărăţei a Bibliotecii “Kirileanu”, în renovare două săptămâni
Articolul următorAutoincendiere la Săbăoani
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.