0:00

Şoferi care pun în pericol bunurile poporului!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPoliţiştii din Botoşani au făcut, în acest week-end, „colecţie” de şoferi care pun în pericol… bunurile poporului. Ciudat, deşi sărbătoare este abia astăzi (Sf. Andrei), ca să nu mai vorbim de ziua de mâine, 1 Decembrie, trei şoferi din acest judeţ au sărbătorit începând de vineri, 27 noiembrie. Probabil ca să nu le-o ia nimeni înainte…

Un exemplu: „La data de 27.11.2015, în jurul orei 17:35, în timp ce conducea un autoturism pe strada Maramureș din municipiul Dorohoi, C.P. de 58 ani, din municipiu, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, împrejurare în care vehiculul a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit într-un stâlp. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat”.

Sau: „La data de 29.11.2015, în jurul orei 19:40, O.C. de 43 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Pacea din municipiu, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, împrejurare în care vehiculul a părăsit carosabilul şi s-a izbit în poarta de acces în curtea unui imobil. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat”.

Dacă mai este nevoie: „La data de 28.11.2015, în jurul orei 03.45, M. S. de 34 de ani, din oraşul Darabani, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în Bulgaria, pe strada 1 Decembrie din orașul Darabani, a părăsit partea carosabilă și s-a izbit frontal într-un stâlp de susţinere a reţelei de electricitate. Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, poliţiştii i-au solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest şi respectiv recoltării de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, proceduri pe care bărbatul le-a refuzat”. (ZCH NEWS)

Articolul precedentANM: Revin ninsorile! Atenţie la polei!
Articolul următorPatru case afectate de incendiu la Borca! CJ Neamţ promite sprijin bănesc!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.