Poliţiştii rutieri au depistat, în acest week-end, 3 bărbaţi care conduceau autoturisme având o alcoolemie peste limita legală. Unul dintre ei nu deţine nici permis de conducere.

Şoferi care au „speriat” etilotestul, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiRecordul aparţine unui bărbat de 45 de ani, care a fost surprins vineri, 31 august, de poliţiştii din Sagna, pe DC 60, în localitatea Bîra, cu o alcoolemie de peste 1.40 mg/l alcool pur în aerul expirat, conform măsurătorii efectuate cu aparatul etilotest.

Şoferi care au „speriat” etilotestul, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAceeaşi poliţişti din Sagna au surprins un alt bărbat, de 41 de ani, din Roman, în seara de 1 septembrie de această dată, tot în Bîra, pe DC 60, cu o alcoolemie măsurată de aparatul etilotest de peste 0.70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Şoferi care au „speriat” etilotestul, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn ambele situaţii, şoferii au fost conduşi la spital, unde le-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. De asemenea, poliţiştii le-au reţinut permisele de conducere, fiind cercetaţi pentru conducerea unui vehicul fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

Şoferi care au „speriat” etilotestul, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiTot sâmbătă, 1 septembrie, poliţiştii din Târgu Neamţ au oprit un bărbat, de 32 de ani, din Răuceşti, care se deplasa sinuos pe drumul comunal din localitate, la volanul unei autoutilitare. Oamenii legii l-au verificat în bazele de date şi au constatat că nu posedă permis de conducere. Întrucât emana halenă alcoolică, bărbatul a fost supus şi testării cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de peste 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şoferul a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. Poliţiştii continuă cercetările pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi sub influenţa alcoolului. (ZCH NEWS)

Articolul precedentAccident cu trei victime provocat de un taximetrist din Roman
Articolul următorISU Neamţ – locul 3 la „realizarea dispozitivului de intervenție la motopompă”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.