Un bărbat, de 31 de ani, din Podoleni, şi-a făcut rost de un dosar penal, în ziua de 30 iunie, după ce-a fost oprit de poliţişti pentru un control de rutină.

„Conducătorului auto i-au fost solicitate documentele sale şi ale autovehiculului pentru control, însă acesta a refuzat să le prezinte”,a precizat inspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

„Polițiștii i-au adus la cunoștință că au dreptul să verifice autoturismul, moment în care șoferul a devenit agitat, încercând să ascundă în torpedo un obiect ce părea a fi pistol, motiv pentru care s-a procedat la imobilizarea prin încătuşare a persoanei, iar din torpedoul mașinii a fost ridicat un pistol. Totodată, polițiștii au constatat că bărbatul avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat”.

Pistolul nu era din gama celor supuse autorizării, dar faptul că bărbatul îl purta în maşină este un posibil indiciu despre comportamentul lui în trafic. Cât despre dreptul de a conduce suspendat, aici nu mai sunt multe de discutat, dosarul penal îşi va urma cursul.

Şi cum nu există week-end fără  motiv de petrecere, în noaptea de sâmbătă spre duminică (1/2 iulie) polițiștii au depistat în trafic trei conducători auto care se aflau sub influența alcoolului. Primul circula prin satul Ştefan cel Mare, iar ceilalţi doi prin oraşul Târgu Neamţ.  În toate cazurile concentraţia de alcool era peste limita contravenţiei, aşa că au fost întocmite dosare penale. (Cristina MIRCEA)

Articolul precedentVACANŢE MUZICALE 2017 Deschidere oficială sub spectrul codului galben
Articolul următorCOD GALBEN de inundaţii în Bacău, Iaşi, Neamţ şi Vaslui
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.