0:00

Șofer beat a ajuns cu mașina în pârâu. 3 persoane rănite, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiȘoferii care se urcă beți la volan își pun în pericol nu numai propria viață dar și a celor din jur. Un exemplu foarte elocvent al acestei zicale care este în continuu repetată dar din păcate și deseori ignorată, s-a petrecut ieri, 14 mai în Agapia. Un bărbat de 52 de ani din Târgu Neamț și-a „condus” mașina, în care se aflau doi pasageri, într-un pârâu. Conform informațiilor furnizate de Poliția Neamț, acesta avea o alcoolemie de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Din primele verificări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat, de 52 de ani, din Târgu-Neamț conducea un autoturism pe direcția de deplasare Mănăstirea Văratec-Valea Seacă, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă prin stânga sensului de mers și căzând într-un pârâu.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea conducătorului auto și a doi pasageri cu vârste de 41, respectiv 48 de ani”, notează comunicatul IPJ Neamț.

ZCH

Articolul precedentIȘJ Neamț – Informare privind procesul de înscriere în învățământul primar, pentru anul școlar 2022-2023
Articolul următorExperimentul evaluării standardizate – 7 școli din Neamț selectate
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.