smurd descarcerare 02O adevărată tragedie s-a petrecut, în ziua de 30 iulie, pe bulevardul Sofia Vicoveanca din Suceava, unde un autoturism a fost zdobit, pur şi simplu, de o autobasculantă. Potrivit comunicatului IPJ Suceava, „un tânăr de 23 de ani, din județul Sălaj, conducea autobasculanta şi, pentru a evita impactul cu un autoturism care rula în faţa sa și care a semnalizat şi a virat brusc dreapta în curtea unui hotel, a frânat brusc, a virat stânga, a pătruns pe sensul opus de mers şi a lovit frontal autoturismul condus regulamentar de o tânără de 27 de ani, din comuna Şcheia”.

Impactul a fost extrem de violent, iar din maşina distrusă, pompierii de la descarcerare au scos conducătoarea auto şi pe soacra acesteia, în vârstă de 53 de ani. Amândouă au murit la spital.

Soţul conducătoarei auto, în vârstă de 31 de ani, a scăpat cu răni uşoare, iar copilul celor doi, care are un an şi zece luni, a fost dus în stare gravă la spital, dar este stabil.

Deşi era cel mai puţin rănit, tânărul de 31 de ani a avut şi el nevoie de îngrijiri medicale, în momentul în care a fost anunţat că atât mama, cât şi soţia lui nu au mai putut fi resuscitate, iar doctorii le-au declarat decedate.

Poliţiştii au deschis un dosar penal în cauză, pentru ucidere din culpă şi urmează să stabilească exact cine este responsabil de producerea cumplitului accident. (ZCH NEWS)

Articolul precedentACTUALIZARE Surprize-surprize la examenele pentru şefiile inspectoratelor şcolare!
Articolul următorA intrat în vigoare amnistia fiscală!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.