reclama autocenter

Previzibil după valul de revoltă și emoție publică, iscat de evenimentele din Caracal, au apărut nu doar fete care pleacă de acasă, doar ca să-și vadă poza prin ziare, ci și scenarii legate de răpiri. Și pe principiului suflatului și în iaurt, astăzi, 16 august, toată Poliția municipiului Piatra-Neamț s-a mobilizat ca să găsească o fată de 15 ani. Ea a sunat la 112 dimineață, la ora 10,30 și a spus cam ce a auzit pe la televizor că spunea Alexandra Măceșanu în convorbirea cu operatorii 112 și cu polițiștii. Și anume că a fost răpită, că este ținută într-o cameră care are ușa albă, iar pe fereastră vede o curte cu copaci, două tomberoane (unul albastru și unul galben) și niște câini liberi.

Colegii mei au localizat minora, în urma discuțiilor purtate cu aceasta și s-a stabilit că sesizarea nu se confirmă”, a declarat agentul Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț. ”Minora a fost amendată cu 500 de lei, ca de altfel și mama acesteia pentru că nu a supravegheat-o. De asemenea au fost întocmite două dosare penale, unul pentru lipsire de libertate pentru că asta s-a reclamat, și al doilea pentru inducerea în eroare a organelor judiciare”.

Dosarul penal pentru lipsire de libertate va fi clasat imediat, însă cel pentru inducerea in eroare a organelor judiciare are cale lungă de urmat. Și primul pas va fi expertiza medico-legală psihiatrică pentru a se stabili dacă fata a avut discernământ în momentul în care a sunat la 112.

C.M.

Articolul precedentL2 Programul etapei a treia * Clasament
Articolul următorUn șofer a ucis un om și a fugit

1 COMENTARIU

Comments are closed.