pietricica turism

Dacă ai 15 minute libere astăzi, poți urmări raportul video de progres al proiectului, realizat de Administrația Suedeză pentru Transport”.

Este invitația lansată de Ambasada Suediei din București, astăzi, 15 martie, fix la ora 15.01, când, preț de un sfert de oră, România a cerut autostrăzi.

«Guvernul 🇸🇪 Suediei a adoptat un plan național pentru infrastructură pentru perioada 2018–2029, însumând investiții totale de 66 miliarde € în transportul rutier, căi ferate și transportul maritim.

Noul plan național reprezintă un pas important către tranziția spre un stat fără combustibili fosili, o creștere a construcției de locuințe și îmbunătățirea condițiilor pentru mediul de afaceri.

Una dintre cele mai ambițioase componente ale planului este centura capitalei Stockholm. Proiectul a început în 2015 și va dura până în 2025. Cu 21 kilometri lungime totală, dintre care 18 kilometri în tuneluri, centura va deservi 140.000 vehicule în fiecare zi, circulând pe trei benzi separate per fiecare direcție.

Dacă ai 15 minute libere astăzi, poți urmări raportul video de progres al proiectului, realizat de Administrația Suedeză pentru Transport.

Află mai multe despre cum construim o Suedie mai puternică și mai Sustenabilă: https://www.government.se/…/the-governments-plan-for-infra…/ | #șîeu»

Acestea fiind zise, mai trebuie adăugată doar postarea Ambasadei Danemarcei în România:

(ZCH News)