Și n-au poftit la ce nu-i al lor…, ZCH NEWS - sursa ta de informații

O femeie din Roman, aflată cu treburi pe la Judecătoria din oraș, a găsit un portofel rătăcit pe una din băncile aflate în holul principal. Nu știa dacă a fost lăsat sau pierdut, dar, oricum, l-a luat și l-a dus jandarmului aflat în post de pază acolo. Jandarmul a verificat portofelul și l-a găsit plin: mai multe carduri, actele de identitate ale proprietarului, mai multe cărți de vizită ale acestuia și 4.080 lei bani gheață. Subofițerul l-a căutat pe om, Ioan A., de 47 de ani, din Cordun, l-a găsit și l-a chemat la Judecătorie să-și recupereze banii și actele. ”Mulţumesc celor care au găsit şi returnat portofelul. Au dat dovadă de cinste şi corectitudine, într-un moment şi într-o perioadă atât de grea pentru fiecare!”, a spus omul, evident bucuros. (D.O.)

Articolul precedentPatinoar artificial la Târgu Neamț
Articolul următorNicu N. Albu – 105 ani de la moarte: Liberalii şi-au adus aminte!

1 COMENTARIU

 1. Un exemplu de omenie si cinste !
  De acest exemplu ar trebui sa ia exemplu cei care au condus Romania si au furat banii imprumutati de ordinul zecilor de miliarde de euro , de la FMI pe spinarea noastra si a copiilor nostrii.
  Si nu numai , au distrus si vindut la preturi de nimic averea tarii muncita cu greu in anii comunismului de catre poporul roman , fara a da socoteala , si fara ca poporul roman sa fie de acord.
  Traim in epoca jefuitorilor si a marii injustitii de tot felul , au fost distruse sute de mii de familii , si au murit cu zile milioane de romani pe fondul lipsurilor , necazurilor si saraciei creiate de catre cei ce ne conduc care se vede clar ca sint putrezi de bogati in urma fardelegilor comise.
  Pacat ca sa ajuns aici si sa ales praf de toate !
  Cit despre valorile morale mult trimbitate zilnic de catre politicienii nostrii in emisiunile tv. este un tupeu si o nerusinare rar intilnita in alte parti ale Europei.

Comments are closed.