0:00

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a prelungit avertizarea COD GALBEN pentru Regiunea Nord-Est şi astăzi, 6 octombrie, până la ora 18:00.

Şi astăzi, 6 octombrie, este COD GALBEN în Regiunea Nord-Est, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată în zonele de deal și de munte, Maramureș, Transilvania, cea mai mare parte a Olteniei și Moldovei și nord-vestul Munteniei. Vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, vijelii și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor depăși 25-35 l/mp și, izolat, 40-60 l/mp”, precizează meteorologii.

Şi astăzi, 6 octombrie, este COD GALBEN în Regiunea Nord-Est, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPentru judeţul Vaslui, avertizarea este prelungită până miercuri, 7 octombrie, la ora 6:00. „Instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată în sudul și estul Munteniei, cea mai mare parte a Dobrogei și local în Moldova. Vor fi perioade cu averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, vijelii și, izolat, grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor depăși local 25 l/mp și izolat 40 l/mp. În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, ANM va actualiza prezentul mesaj prin avertizări de vreme severă imediată”, mai menţionează ANM. (M. CONSTANTINESCU; HĂRŢI: ANM)

Articolul precedent7 pași pentru a transforma dormitorul în camera visurilor tale
Articolul următorL1 Poli Iaşi şi FC Botoşani au pierdut în etapa a şasea
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.