pietricica turism

Amenajată relativ recent, pentru a rupe șirul accidentelor rutiere grave, intersecția de la Căciulești a fost scena unui nou eveniment rutier, petrecut în noaptea de 7 spre 8 mai. Un tânăr, de 26 de ani, din Galați, care conducea un autoturism în direcția Dobreni-Roznov, n-a acordat prioritate unei mașini care rula dinspre Roman spre Piatra-Neamț.

“În urma impactului ambele autoturisme au fost proiectate în afara părţii carosabile pe sensul de mers Piatra Neamţ-Roman, rezultând rănirea conducătorilor auto și a 3 pasageri din aceste autoturisme”, a precizat inspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț. “Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”.

Șoferul, care n-a avut nicio vină în producerea accidentului, un bărbat, de 38 de ani, a suferit policontuzii, la fel și celălalt conducător auto. Pasagerii, doi în vârstă de 17 ani și unul de 34 de ani, au fost diagnosticați cu traumatisme și policontuzii. (C.M.)

1 COMENTARIU

Comments are closed.