Amenajată relativ recent, pentru a rupe șirul accidentelor rutiere grave, intersecția de la Căciulești a fost scena unui nou eveniment rutier, petrecut în noaptea de 7 spre 8 mai. Un tânăr, de 26 de ani, din Galați, care conducea un autoturism în direcția Dobreni-Roznov, n-a acordat prioritate unei mașini care rula dinspre Roman spre Piatra-Neamț.

„În urma impactului ambele autoturisme au fost proiectate în afara părţii carosabile pe sensul de mers Piatra Neamţ-Roman, rezultând rănirea conducătorilor auto și a 3 pasageri din aceste autoturisme”, a precizat inspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț. „Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”.

Șoferul, care n-a avut nicio vină în producerea accidentului, un bărbat, de 38 de ani, a suferit policontuzii, la fel și celălalt conducător auto. Pasagerii, doi în vârstă de 17 ani și unul de 34 de ani, au fost diagnosticați cu traumatisme și policontuzii. (C.M.)

Articolul precedentElevii de la LPS Roman primesc o masă caldă la prânz
Articolul următorACTUALIZARE Mașină furată și arsă la Trifești
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

Comments are closed.