0:00

Și-a înjunghiat consăteanul după o ceartă la bar, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn bărbat de 31 de ani își va petrece Revelionul în spital, iar agresorul său, cel mai probabil, în închisoare.

Aseară, 30 decembrie, în jurul orei 21:10, într-un bar din Țibucani, după ce au stat la băut împreună, doi tineri s-au luat la ceartă. Fără să stea prea mult pe gânduri, tânărul de 32 de ani a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe consăteanul său, după care a încercat să scape cu fuga.

„Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat faptul că, între doi bărbați cu vârste de 31, respectiv 32 de ani, ambii din localitatea Țibucani, pe fondul consumului de alcool, ar fi avut loc un conflict spontan, în urma căruia bărbatul în vârstă de 32 de ani l-ar fi înjunghiat cu un cuțit, pe bărbatul în vârstă de 31 de ani, după care ar fi fost deposedat de acesta de către un client al barului și ar fi fugit într-o direcție necunoscută.

Victima a fost transportată la spital pentru acordare de îngrijiri medicale.

Polițiștii au depistat la scurt timp persoana în cauză, care a fost condusă la sediul unității de poliție pentru audieri.

În cauză, polițiștii au dispus efectuarea urmăririi penale cu privire la săvârșirea infracțiunii lovire sau alte violențe, iar în urma administrării materialului probator, bărbatul de 32 de ani a fost reținut, pentru 24 de ore”, precizează inspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Astăzi, agresorul urmează a fi prezentat instanței cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

A.C.

Articolul precedentÎnainte de revelion, ISU Neamț a închis două restaurante din Borlești și Zănești
Articolul următorSistemul de Monitorizare Electronică se aplică și în Neamț din 2024
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.